17 jaar Schatzoekers Kinderkamp

Schatzoekers Kinderkamp bestaat 17 jaar!

Dat het Schatzoekers Kinderkamp een groot succes is, blijkt  wel. Al jarenlang hebben tussen de 60 en 125 kinderen steeds weer genoten van een fantastische kampweek. Dit jaar organiseert Evangelische gemeente Jozua  Alblasserwaard samen met de Vrije Baptisten Gemeente Papendrecht voor de 17e keer dit fantastische kamp.

Tijdens de kampweek komen diverse activiteiten, zoals sport, spel en knutselen aan bod. Bovendien is er een speciale themadag. Dit is een echte feestdag waarop we een hoop lol beleven en de kinderen zich mogen verkleden in themakleding.

Naast alle bezigheden en vermaak gaan de kinderen samen met de kampleiding gedurende de kampweek op zoek naar een ‘schat’ die van grote waarde is. Door middel van bijbelstudie, sing-inn’s, diensten, sketches en andere activiteiten willen we samen met de kinderen ontdekken wie God is en wat Hij wil betekenen in hun leven.

De kinderen die al eerder mee zijn geweest én hun ouders zijn erg enthousiast over het kinderkamp. Het Schatzoekers Kinderkamp is overigens niet alleen bedoeld voor kinderen uit de gemeente Jozua: alle kinderen van groep 3 tot en met groep 8 van de basisschool zijn van harte uitgenodigd om mee te gaan.

We hopen van harte dat u samen met uw kind(eren) enthousiast geworden bent over het Schatzoekers Kinderkamp!