19 jaar Schatzoekers Kinderkamp

Schatzoekers Kinderkamp bestaat 19 jaar!

Dat het Schatzoekers Kinderkamp een groot succes is, blijkt  wel. Al jarenlang hebben tussen de 60 en 140 kinderen steeds weer genoten van een fantastische kampweek. Dit jaar organiseren we voor de 19e keer dit fantastische kamp. Het was lange tijd onzeker, maar het Schatzoekers kinderkamp 2022 gaat door! Dit jaar zijn we daar extra dankbaar voor, omdat onze vaste locatie helaas niet meer te boeken was. Op het laatste moment heeft God een accommodatie op ons pad gebracht die kort daarvoor was geannuleerd. We zijn er snel gaan kijken en werden gelijk super enthousiast. Een mooie en veilige locatie in Eersel. Neem gerust een kijkje: www.wtjewel.nl.

Er gaat wel wat veranderen. Doordat we minder capaciteit op de accommodatie hebben, is er dit jaar maar 1 kamp voor kinderen die na de zomer naar groep 6, 7, 8 of brugklas gaan. Dat is dus een flinke verandering. Jammer, want we hebben nu maar plek voor zo’n 90 kinderen! We hopen dat in volgende jaren weer meer kinderen mee kunnen!

Tijdens de kampweek komen diverse activiteiten, zoals sport, spel en knutselen aan bod. Bovendien is er een speciale themadag. Dit is een echte feestdag waarop we een hoop lol beleven en de kinderen zich mogen verkleden in themakleding.

Naast alle bezigheden en vermaak gaan de kinderen samen met de kampleiding gedurende de kampweek op zoek naar een ‘schat’ die van grote waarde is. Door middel van bijbelstudie, sing-inn’s, diensten, sketches en andere activiteiten willen we samen met de kinderen ontdekken wie God is en wat Hij wil betekenen in hun leven.

De kinderen die al eerder mee zijn geweest én hun ouders zijn erg enthousiast over het kinderkamp. Het Schatzoekers Kinderkamp is overigens niet alleen bedoeld voor kinderen uit de gemeente Jozua Alblasserwaard of de Vrije Baptisten Gemeente Papendrecht.

We hopen van harte dat u samen met uw kind(eren) enthousiast geworden bent over het Schatzoekers Kinderkamp!