Algemeen

Schatzoekers Kinderkampen

Dat het Schatzoekers Kinderkamp een groot succes is, blijkt  wel. Al jarenlang hebben tussen de 60 en 140 kinderen steeds weer genoten van een fantastische kampweek. Dit jaar organiseren we voor de 18e keer dit fantastische kamp, ook nu weer op het vertrouwde adres ‘De Mussenberg’ in Loon op Zand.

Tijdens de kampweek komen diverse activiteiten, zoals sport, spel en knutselen aan bod. Bovendien is er een speciale themadag. Dit is een echte feestdag waarop we een hoop lol beleven en de kinderen zich mogen verkleden in themakleding.

Naast alle bezigheden en vermaak gaan de kinderen samen met de kampleiding gedurende de kampweek op zoek naar een ‘schat’ die van grote waarde is. Door middel van bijbelstudie, sing-in’s, diensten, sketches en andere activiteiten willen we samen met de kinderen ontdekken wie God is en wat Hij wil betekenen in hun leven.

De kinderen die al eerder mee zijn geweest én hun ouders zijn erg enthousiast over het kinderkamp. Het Schatzoekers Kinderkamp is overigens niet alleen bedoeld voor kinderen uit de gemeente Jozua Alblasserwaard of de Vrije Baptisten Gemeente Papendrecht: alle kinderen die nu in groep 4 tot en met groep 8 van de basisschool zitten zijn van harte uitgenodigd om mee te gaan.

We hopen van harte dat u samen met uw kind(eren) enthousiast geworden bent over het Schatzoekers Kinderkamp!