Medewerker Schatzoekers Kinderkamp 2021

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
 • 17 juli 2021 - 24 juli 2021
  09:00 - 12:00

Hoi!!

Vanaf nu kun je je opgeven voor het Schatzoekers Kinderkamp 2021! We verwachten dat er weer veel kinderen mee gaan, dus we hebben ook veel medewerkers nodig om de kinderen een hele mooie week te kunnen geven!

Het kamp wordt gehouden van 17 t/m 24 juli 2021 (voor de kids tot de 23e) in kampeerboerderij de Mussenberg in Loon op Zand. Het kamp is bedoeld voor kinderen uit groep 4 t/m 8 van de basisschool. Er gaan kinderen mee met allerlei verschillende achtergronden. Vaak kerkelijk, maar soms ook niet. We hopen dat ze allemaal een bijzondere kampweek zullen hebben, waarin ze meer gaan begrijpen van wie God is en hoeveel Hij van hen houdt.

Ook dit jaar is het, net als vorig jaar, de bedoeling dat we twee verschillende kampen gaan draaien, naast elkaar. Twee kamphuizen, twee teams, twee keukenploegen en twee verschillende programma’s, maar wel allemaal hetzelfde thema en natuurlijk hetzelfde doel. Het verschil tussen de kampen is de leeftijd. Kamp 1 is voor de kinderen vanaf groep 4, kamp 2 is voor de oudere kids. Waar we precies de scheiding maken, hangt af van de aanmeldingen.

Tijdens de kampen zijn er veel sport- en spelmomenten, maar is er ook ruimte voor creatieve dingen. We vinden het belangrijk om veel plezier te hebben met de kinderen. Maar het belangrijkste doel van het kamp is om kinderen ons geloof te laten zien en horen. In een week kan je veel betekenen voor kinderen en een band opbouwen. We zullen ons als team goed voorbereiden voor alle taken en bidden met elkaar.

Tijdens een kamp zijn er verschillende taken. Je ziet de taken op  het inschrijfformulier.  Als je meer info wilt over een taak, kun je dit altijd aan ons vragen natuurlijk.

Als je enthousiast bent geworden, geef je dan snel op! Wij vinden het fijn om te weten waar we aan toe zijn en we kunnen maar een beperkt aantal medewerkers per week meenemen. We vinden het wel belangrijk dat je je kunt vinden in de volgende voorwaarden:

 • Je hebt er zelf voor gekozen om de Here Jezus te volgen en je wilt nu de kinderen vertellen over Hem (geldt met name voor de taken: verteller en groepsleiding).
 • Je bent bereid een week van je vakantie te geven voor dit werk en je handen uit de mouwen te steken. Je zult vooral dienend bezig zijn deze week en jezelf moeten wegcijferen. Misschien niet altijd makkelijk, maar wel nodig zodat God je kan gebruiken.
 • Je bent bereid om gedurende deze week overdag je telefoon en eventuele rookwaren niet te gebruiken. Je wilt je een week lang geven voor de kinderen en kiest ervoor om hen prioriteit te geven.
 • Je bent jong! Onze visie is om jonge mensen enthousiast te maken om hun geloof uit te dragen. We nemen dus uitsluitend jonge mensen mee als medewerkers.
 • Een groepsleider is minimaal 17 jaar oud. Voor taken als cateringmedewerker kun je ook mee als je jonger bent. Wel geldt dat het minimaal 2 jaar geleden moet zijn dat je als deelnemer mee ging op kamp (dus je gaat nu naar de 3e klas van het VO) en dat je er uiteraard helemaal voor wilt gaan.
 • Als je je opgeeft voor een kampweek, verwachten wij dat je de hele week aanwezig zult zijn (dus van zaterdag t/m zaterdag). Voor het team is het belangrijk dat we er van het begin tot het eind met elkaar voor gaan.
 • Je kiest ervoor om tijd te stoppen in de voorbereidingen van het kamp: aanwezig zijn bij 3 teamvergaderingen (We vinden het heel belangrijk dat het complete team hierbij aanwezig is), aanwezig zijn bij een bidstond en voorbereiding voor programma-onderdelen/keukenwerk.
 • Dat je de uitdaging aan wilt gaan om in een team te gaan functioneren.

De kosten voor een medewerker proberen we altijd zo laag mogelijk te houden, we willen niet graag dat dit een belemmering is om mee te gaan. De kosten per medewerker zijn dit jaar €60,-.
Je betaalt dit direct bij het aanmelden.

We beseffen dat we best veel van je vragen, dit is nodig om de week goed te laten verlopen. Je krijgt er wel enorm veel voor terug. Meewerken op Kinderkamp is een onvergetelijke ervaring!!!

Als je voor het eerst als oom of tante (zo heet de leiding tijdens het kamp) meegaat op het Schatzoekerskinderkamp, dan zullen we even een gesprekje met je hebben over jouw en onze ideeën van jou als oom of tante op het kamp. Zodat zowel jij, als wij niet voor verkeerde verwachtingen komen te staan.

Als je besluit om mee te werken, vul dan z.s.m. het inschrijfformulier voor medewerkers in. We kijken naar de volgorde van binnenkomst. Je krijgt dan in maart van ons bericht of je mee kunt en zo ja, wanneer de teamvergaderingen zijn.

We hopen weer op veel inschrijvingen!

Als je vragen hebt kun je terecht bij de mensen van het kernteam via info@schatzoekerskinderkamp.nl.