Medewerker Schatzoekers Kinderkamp 2023

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
 • Medewerker Schatzoekers Kinderkamp
  9 juli 2022 - 16 juli 2022
  17:00 - 14:00

Hoi!

De voorbereidingen voor schatzoekers kinderkamp 2023 zijn begonnen en we zijn druk bezig met het organiseren van het kamp. Net als vorig jaar zullen we gebruik maken van de locatie in Eersel. Neem gerust een kijkje: www.wtjewel.nl.

Dat betekent dat we dit jaar weer 1 kinderkamp zullen organiseren voor kinderen die nu in groep 5 t/m 8 zitten. Zo hebben we nu plek voor zo’n 90 kinderen! We hopen dat in volgende jaren weer meer kinderen mee kunnen! Vanaf zaterdag 11 februari kunnen kinderen en teamleden zich opgeven via de website. We hopen dat je (weer) enthousiast bent om met ons mee te gaan!

Tijdens het kamp zijn er veel sport- en spelmomenten, is er ruimte voor creatieve dingen en zijn er elke dag diensten. We vinden het belangrijk om veel plezier te hebben met de kinderen, maar het
belangrijkste doel van het kamp is om kinderen mee te geven hoe gaaf het is om een relatie met Jezus te hebben. In een week kun je veel betekenen voor kinderen en een band met ze opbouwen.
We zullen als team het kamp goed voorbereiden door te zorgen dat alle taken worden voorbereid, door met elkaar te bidden en het thema in te duiken wat die week centraal staat.
Omdat we dit jaar slechts één kamp draaien, zijn veel taken al ingevuld. Dat betekent dat je je dit jaar alleen kunt opgeven als groepsleiding. We vinden het belangrijk dat je je kunt vinden in de volgende voorwaarden:

 • Je hebt er zelf voor gekozen om de Here Jezus te volgen en je wilt de kinderen vertellen over Hem.
 • Je bent bereid een week van je vakantie te geven en je handen uit de mouwen te steken. Je zult vooral dienend bezig zijn deze week en jezelf moeten wegcijferen. Misschien niet altijd makkelijk, maar wel nodig zodat God je kan gebruiken.
 • Je bent jong! Onze visie is om jonge mensen enthousiast te maken om hun geloof uit te dragen. Een groepsleider is minimaal 17 jaar oud (ben je 16 en heel enthousiast, overleg dan eerst even met ons als hoofdleiding).
 • Je kiest ervoor om tijd vrij te maken voor de voorbereidingen van het kamp. Dat betekent aanwezig zijn bij de 4 avonden van voorbereiding, zodat we elkaar alvast leren kennen en gezamenlijk aan de slag kunnen met de voorbereidingen. Daarnaast maak je ook tijd vrij om de voorbereidingen voor je taken te doen.
 • Je bent bereid om gedurende deze week overdag je telefoon en eventuele rookwaren niet te gebruiken. Je wilt je een week lang geven voor de kinderen en kiest ervoor om hen prioriteit te geven.
 • Je wilt de uitdaging aangaan om in een team te functioneren en jouw talenten hierin in te zetten of te ontwikkelen.
 • Als je je opgeeft voor een kampweek, verwachten wij dat je de hele week aanwezig zult zijn (dus van zaterdag t/m zaterdag). Voor het team is het belangrijk dat we er van het begin tot het eind met elkaar voor gaan.
 • Je stemt ermee in om een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen en de gedragscode te ondertekenen. Voor medewerkers jonger dan 18 jaar een VOG niet nodig, maar zij ondertekenen wel de gedragscode.

De kosten voor medewerkers proberen we altijd zo laag mogelijk te houden, we willen niet graag dat dit een belemmering is om mee te gaan. De kosten per medewerker zijn dit jaar 75 euro. Je kunt bij het opgeven direct betalen of je krijgt later een betaalverzoek.

We beseffen dat we best veel van je vragen. Maar… Je krijgt er wel enorm veel voor terug! Meewerken op kinderkamp is een onvergetelijke ervaring!!!

Als je enthousiast bent geworden, zorg dan dat je klaar zit voor de inschrijving!

Begin mei zullen we voor het eerst als team bij elkaar komen. Als er teveel teamleden opgeven, kijken we naar de volgorde van binnenkomst. Je krijgt voor eind maart van ons bericht of je mee kunt en zo ja, wanneer de teammomenten zijn. Nodig ook gerust vrienden/vriendinnen van je uit die hier ook geschikt voor zouden zijn!
Als je voor het eerst als oom of tante (zo heet de leiding tijdens het kamp) meegaat op het Schatzoekers Kinderkamp, dan zullen we even een gesprekje met je hebben over jouw en onze ideeën over jouw rol tijdens het kamp. Het is goed om te weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

We hopen weer veel enthousiaste opgaves te ontvangen!

Als je vragen hebt kun je terecht bij de mensen van het kernteam:
Thomas en Marian van Rees 06 50862539/06 40481116 vermeulen87@gmail.com
Hilde en Sietze Waterham 06 18177819/06 48918048 shwaterham@gmail.com