Schatzoekers Kinderkamp 2024

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Schatzoekers Kinderkamp 2024
     13 juli 2024 - 19 juli 2024
     17:00 - 19:00

Beste ouders en kinderen!

De voorbereidingen voor het Schatzoekers Kinderkamp 2024 zijn weer begonnen, dus is het hoog tijd om jullie weer te informeren!

Ook dit jaar kunnen we weer gebruik maken van twee kampgebouwen die dicht bij elkaar liggen. Het onderbouwkamp noemen we kamp 1 en wordt georganiseerd voor kinderen die in groep 3, 4 en 5 van de basisschool zitten. Het kampgebouw is De Stevert in Steensel en er is plek voor zo’n 45 kinderen. Sietze en Hilde zijn de hoofdleiding van dit kamp.

Het bovenbouwkamp noemen we kamp 2 en wordt georganiseerd voor kinderen in groep 6, 7 en 8 van de basisschool. Zij zitten in hetzelfde kampgebouw als vorig jaar: W’tjewel in Eersel. Er kunnen ruim 90 kinderen mee met kamp 2. Thomas en Marian zijn de hoofdleiding van dit kamp.

De kampgebouwen liggen zo’n 5 kilometer bij elkaar vandaan.

Inschrijven
Vanaf zaterdag 3 februari om 10.00 uur kan je je kinderen opgeven via deze website. Na het invullen van alle gegevens en het voldoen van de aanbetaling, krijgt u een bevestigingsmail als bewijs van de inschrijving. Indien er meer deelnemers aangemeld zijn dan we kunnen plaatsen krijgt u bericht dat uw kind op de wachtlijst staat.
De kosten voor het kamp bedragen dit jaar € 150 per deelnemer. Elk 2e en volgend kind krijgt 10% korting. Wij hopen dat we dit jaar opnieuw een geweldige kampweek zullen hebben en zien uit naar wat wij als team namens onze God aan de kinderen mogen gaan meegeven!
<!–
Wachtlijst
Op dit moment is er niet direct plaats meer in het kamp en is de wachtlijst geopend. Dit betekend niet dat uw kind echt niet mee kan, maar dat we goed moeten kijken of er nog een plekje vrij is. Je krijgt van ons een berichtje zodra er een plekje voor je vrij komt op kamp.
Omdat we dit jaar op een nieuwe locatie zitten, gaan we de komende weken even puzzelen met de kamerindeling. Misschien kunnen we de eerste kinderen van de wachtlijst al blij maken met een plek. Als alle bedden echt vol zijn, betekent het dat je alleen nog mee kunt als er iemand afzegt.
–>
Annuleren
Bij annuleringen die gedaan worden tot in de maand mei bent u de aanbetaling verschuldigd. Mocht u het restbedrag ook hebben betaald, storten wij dit wel terug.
Wordt er na 1 juni geannuleerd, dan wordt er geen kampgeld teruggestort en bent u de volledige kampprijs verschuldigd.

We hopen dat het voldoende duidelijk is. Zo niet, stuur ons gerust een mailtje: info@schatzoekerskinderkamp.nl

Groetjes,

Het Schatzoekers Kinderkampteam