Inschrijven

Ook in 2020 zijn er weer de Schatzoekers Kinderkampen! Natuurlijk duurt dit nog heel lang, maar het moeten net als vorig jaar weer supergave weken worden, dus gaan we gauw weer aan de slag!

We hopen dat jij er ook weer bij bent! Misschien denk je nog wel eens terug aan het kamp van afgelopen zomer. Wij vonden het geweldig om met zoveel kinderen, deze bijzondere week te beleven. Dat zullen we niet snel vergeten!

In de zomervakantie van 2020 komen er dus weer twee nieuwe kampen. En wel van 18 t/m 24 juli! Eén kamp voor de oudere kinderen en één kamp voor de jongere kinderen van de basisschool. Waar we de splitsing dit jaar precies gaan maken, hangt weer af van de inschrijvingen. De kampen zijn allebei in dezelfde week en we zitten ook gewoon in dezelfde twee kamphuizen als vorig jaar. De kampen draaien hun eigen programma, maar in de vrije tijd, kom je elkaar wel eens tegen op het veld.

Afgelopen jaren ging het heel hard met de inschrijvingen en moesten we kinderen teleurstellen, die niet meer mee konden. Daarom raden we je aan om niet te lang te wachten met inschrijven. Er kunnen best veel kinderen mee, maar een keer zijn de bedden helaas op.

Als je je opgegeven hebt, krijgen je ouders/verzorgers een bevestigingsbrief via de e-mail met meer informatie. En in juni krijg je nog een laatste brief over wat je allemaal mee moet nemen.

Hopelijk krijg jij er ook weer zin in!! We hopen je te zien in Loon op Zand!

Schrijf je nu in!
Indien u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.