Schatzoekerskinderkamp zoekt nog leiding!

De inschrijvingen liepen storm dit jaar en in recordtijd zat het kamp vol. Gaaf dat er zoveel enthousiaste kids mee willen!  De teams van kamp 1 (groep 3 t/m 6) en kamp 2 (groep 7 en 8) zijn echter nog niet compleet. We zoeken nog mannelijke groepsleiding voor beide kampen en vrouwelijke groepsleiding voor kamp 2. Ben jij jong (17+), christen en wil jij

Lees verder


Schatzoekers Kinderkamp 2020 gaat niet door.

Afgelopen week heeft het kernteam het besluit genomen om het Schatzoekerskinderkamp dit jaar niet door te laten gaan. Alle deelnemers en teamleden zijn hierover deze morgen geïnformeerd. Mocht u dit bericht niet hebben ontvangen of vragen hieromtrent hebben dan kunt u contact opnemen via info@schatzoekerskinderkamp.nl Uiteraard hopen we elkaar volgend jaar weer te zien!


18 jaar Schatzoekers Kinderkamp

Schatzoekers Kinderkamp bestaat 18 jaar! Dat het Schatzoekers Kinderkamp een groot succes is, blijkt  wel. Al jarenlang hebben tussen de 60 en 140 kinderen steeds weer genoten van een fantastische kampweek. Dit jaar organiseren we voor de 18e keer dit fantastische kamp, ook nu weer op het vertrouwde adres ‘De Mussenberg’ in Loon op Zand.


Word lid van de Schatzoekers Kinderkamp Facebook pagina!

Heeft u een facebookprofiel en wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het Schatzoekers Kinderkamp? Meld u zich dan snel door op de ‘vind ik leuk’ knop te drukken op de facebookpagina van het Schatzoekers Kinderkamp.